Szolgáltatásaim

Mivel minden tevékenységemhez nélkülözhetetlen a látó képességem, Tisztánlátó Jóslás keretein belül bármelyik szolgáltatásomat igénybe veheted.

Előző életekbe utazás

Vannak olyan problémák, amiknek a gyökere, eredeti oka valamelyik előző életben található, ezért a jelenlegi élet blokkjainak oldásával nem sok javulást lehet elérni.

Amikor nincs magyarázat valaki elvakult dühére velünk szemben, hiszen nem tettünk ellene semmit, a valódi ok valamelyik közös előző életben lakozik.

A gyökérprobléma feltárásához vissza kell menni az időben, évszázadokkal, néha évezredekkel ezelőtti időpontba, mert az ilyen jellegű problémákat csak ott, abban az életben lehet kioldani.

Tisztánlátóként át tudok lépni a vendégem bármelyik előző életébe. Először oda igyekszem utazni, ahol a probléma oka keletkezett, mert a gyökérprobléma kioldásával felfeslik az egész lánc, így a későbbi életekben rárakódott kötéseket, traumákat is sokkal könnyebb kioldani.

Különböző technikák vannak arra is, hogy maga a vendég utazzon vissza a saját előző életébe. Vannak olyan akupresszúrás pontok, kéztartások, irányított imaginációk, amelyek ezt a folyamatot segítik.

Kezelés közben a kliens újraélheti valamelyik előző életének a történéseit, ami nagyon jó, mert a jelenet felszínre kerülésével kifuttatható a romboló hatás ereje és elkezdődhet a gyógyulás.

Legtöbbször egyébként azok a személyek szerepelnek egy-egy korábbi életben, akár egy kosztümös filmben, akik a jelenlegi életünkben is jelen vannak.

Egy előző életbe rendkívül izgalmas belenézni, ha kíváncsi vagy a tiédre, keress fel!

Auraanalízis

Az emberi test nem ér véget a fizikai testünket határoló bőrrel, hanem sokkal nagyobb annál és mint a hagymának, különböző rétegei vannak, amelyek testünk csakráival, meridiánjaival, életterületeinkkel, különböző dimenziókkal állnak kapcsolatban.

Auránkkal védjük magunkat és információkat szerzünk a külvilágról, a többi emberről. Energiát vesztünk és szerzünk vízszintes vagy függőleges irányban, érzetek formájában érzékeljük a másokat körülvevő aurát. Valahol tudjuk hogy az a bizonyos másik ember közelsége feltölt minket vagy teljesen leszívja az energiánkat.

Léteznek különböző műszerek, amik megpróbálják láttatni az aurát, én ilyenkor mindig csodálkozom, hogy milyen szép színeket mutatnak a vendégnek, miközben én egy szürke, barna, netán alvadt vér színű, néha fekete, koszos aurát látok, amiből sötét járatok és régi telefonzsinórhoz hasonló szálak vezetnek partnerekhez, ellenségekhez, családtagokhoz vagy máshová a távolba. Úgy néznek ki az emberek az én szememmel, mint Piszkos Fred a kapitány a hátából kiálló konyhakéssel.

Magukat szimbólumnak álcázó démonok, szúró és vágó szerszámok, tűk, szögek, kardok állnak ki - mások számára láthatatlanul - az emberből, csimpaszkodó holt lelkek, óriási asztrális paraziták, középkori festményekről ismerős patás ördögök csatlakoznak az aurához. Néha egy egyenesen engem bámuló szemet látok, ami követ engem a tekintetével és idővel megjelenik a boszorkány is, a szem tulajdonosa. Megelevenedő jelenetek bontakoznak ki mintha csak egy varázsgömbben nézegetnék, az aura megmutat mindent.

Néha csak pár dolgot kell letisztítanom hogy előtűnjön az energiatér eredeti színe, máskor egy órás kínlódás után is még masszívan fekete marad. Ilyenkor több alkalom szükséges hogy derengeni kezdjen a fény az ember körül, de vannak esetek, amikor olyasmit látok, hogy lebeszélem magamról a vendéget, nem dolgozom neki többé, inkább menjen máshová.

Az aurával való munka nagyon veszélyes, például átléphetnek rosszindulatú lények a másik emberről. Arról nem beszélve, hogy egy boszorkány vagy egy sötét mágus észreveheti azt,ha az áldozatával valami történik.

Van olyan is, hogy egy ember ujjaiból folyékony aranynak tűnő fluidum árad, hosszú fényfolyócskákat rajzolva a levegőbe minden mozdulatnál. Gyakran látom hogy hatalmas angyalok és érdekes külsejű túlvilági segítők vigyáznak egy-egy rendes emberre.

Karmikus szálak rendezése

Úgy tűnik, mintha minden szenvedés mélyén valami mágikus tevékenység állna, ami aztán borzalmas ellenségeskedéshez vezet, és már útjára is indul a karma. A karma szálai nem törődnek az idővel, se a térrel, évekig, akár évezredekig fennmaradhatnak, mindaddig működve, amíg valaki le nem szedi őket. Mint egy végtelen hosszúra nyúló gumikötél, a világ végéről összehozza az a két embert, aki egy vagy több korábbi életben már megkínozta egymást. A karma nem viccel, hatalmas szerelmet gerjeszt, hogy gyermek szülessen a kapcsolatból, hogy aztán elillantva a szerelmet, végtelenre nyújtsa a lelki bántalmazás lehetőségét.

Mindenki a megbocsátásról ír mint hatásos ellenszerről de a tapasztalat az, hogy amíg a legkorábbi életben kapott átok hat, addig hiába minden megbocsátás a jelenben, a konfliktus kíméletlenül megmarad. Ezért meg kell nézni hogy az emberből kiinduló szálak hová vezetnek és ha veszélyes programot futtatnak, akkor ki kell oldani őket.

Mindig megbeszélem a vendéggel, hogy egy karmát eltörölhetek-e, mert vannak esetek, amikor még nincs itt az ideje a váltásnak, a kliens ragaszkodik a karmikus kapcsolathoz, akkor is ha mérhetetlen szenvedéssel jár, főleg amikor közeli családtaggal van rossz karma (férj, gyermek) vagy függőségi viszony áll fenn (pl. gyermektartást fizető ex, jelenlegi főnök, beteg ember, stb).

Amennyiben közösen úgy döntünk hogy itt az ideje a leválásnak, akkor a legfontosabb feltárni a legkorábbi közös életet, mert ha sikerül a karmát kioldani, azonnal eltűnik a töltés a két ember közötti ellenségeskedésből. Elillan a gyűlölet, a két fél nem fog foglalkozni egymással és persze automatikusan megtörténik a megbocsátás.

Hogyha neked is van valami kellemetlen játszmád valakivel, kérd ezt a szolgáltatást.

Lakások, üzletek energetikai tisztítása

Gyakran látok olyat, hogy egy épület, lakás vagy üzlethelyiség el van átkozva,emiatt állandóan megy benne a veszekedés, nem lehet benne pénzt keresni, vagy éppen sehogyan sem lehet eladni.

Ilyenkor sűrű sötét felleg veszi körül az ingatlant, hatalmas kard vagy nyíl szeli át az épületet. Valósággal láthatatlan a bejárat, pedig ott van. Láthatatlan kötelek, sorompók akadályozzák az embereket abban, hogy oda betérjenek, mintha valami elhajtaná a potenciális vevőket.

Számtalan féle rontás létezik, melyek származhatnak még valamelyik előző tulajdonos idejéből is, ráadásul holtak szellemei is élhetik párhuzamos életüket a mi kis fészkünkben. Erről persze ők máshogy gondolkodnak, a ház ugyanis természetesen az övéké, ilyenkor recseg-ropog, reped és omlik minden, a pusztulás pedig megállíthatatlan.

Temető is lehetett a telken korábban, vagy régi kegyetlen gyilkosság áldozata van valahol elásva, nem tudhatod. A rossz energiák miatt egy ilyen helyen alig lehet megmaradni.

Ezekben az esetekben egy energetikai tisztítás feltétlenül szükséges lehet, ne halogasd tovább, ha a fenti tünetek valamelyikére ráismersz.

Energiavámpír-kötések leválasztása

Vannak emberek, akik másokból nyerik az energiát.

A vámpír provokál, felidegesít, mert akkor tud a legjobban szívni, ha te tajtékzol a dühtől. Ha kiszívott, teli lesz energiával, turbó fokozaton pörög, miközben te alig vonszolod magad, leeresztesz mint egy lufi. Elkezdi élni a te életedet, azzá válik amivé te szerettél volna lenni, te pedig lassan megsemmisülsz, összemész szürke kis egérré. Folyamatosan úgy adsz neki hogy cserébe nem kapsz semmit. Nem tudsz neki nemet mondani, végül mindenbe beleegyezel. Szavakkal lehet hogy nem is kéri, mégis úgy adod neki a pénzt, mintha égetné a kezedet.

A parazita kötéseket le lehet választani, és akkor újra az leszel, aki valójában vagy, visszatér hozzád a szerencséd.

Kapcsolatfelvétel lelkekkel

Sokan keresnek fel azért, mert nem tudják feldolgozni valakinek a halálát és szeretnének az elvesztett emberrel kapcsolatba lépni.

Ilyenkor mindig félek a munka előtt, mert nem minden lélekkel lehet kommunikálni, de általában sikerül kapcsolatba lépnem a halott emberrel.

Szinte minden esetben előkerül a zsebkendő, és a kapott üzenet hallatán, meg a haláltól való félelem eloszlásával új lendületet vesz a vendégem élete.

Családi átkok megszüntetése

Van úgy hogy küszködsz egy problémával, ami tulajdonképpen nem is a tiéd, hanem még valamelyik ősöd kapta, mégis a te életedet teszi tönkre.

A családi átkok hetedíziglen képesek megkeseríteni a karma láncára felfűzött leszármazottak életét. Bár az időben legkorábbi ős az, aki az átkot kapta, az ő gyermekének a gyermekének a gyermekének a gyermekének...szóval a hetedik leszármazott lesz az, akin az átok csattan. Az első és a hetedik között lévő öt ember pedig csak szimplán szerencsétlen valamilyen formában.

Amennyiben úgy érzed hogy ismétlődő mintázat vonul végig pl. a női ágon, és te továbbadod a lányodnak, vagy férfiként a fiadnak, valószínűleg te ott vagy valahol a láncban. Ne várd meg amíg a hetediken csattan.

Rontások és átkok kioldása

Tapasztalataim szerint a rontások és az átkok nagyon is léteznek, a gonosz boszorkányok és fekete mágusok áldozataival tele vannak a kórházak, börtönök, árvaházak és a temetők. Birodalmak nőnek hatalmasra és enyésznek el ennek a tevékenységnek a következményeként.

Különleges képességem, hogy egy átkot leszedjek, valószínűleg nem ebből az életből való. A milliomosok bevételük tíz százalékát jótékonyságra fordítják - én pedig olvasom a híreket, és ha értesülök valami nyomorúságról, megpróbálok segíteni, aztán meg figyelem a cikkeket, hogy írnak-e arról, hogy javul a helyzet - nekem ez a hobbim.

Rontáslevétel miatt nagyon sokan keresnek fel engem. Még nem nagyon találkoztam olyan emberrel, akinek az aurája ne lett volna tele mindenféle szándékos mágikus tevékenység során létrehozott képződménnyel.

Jelentkezz be, ha úgy érzed hogy nem sikerülnek úgy a dolgaid ahogy szeretnéd.

Ezoterikus tanácsadás

Ahogyan vissza tudok menni az időben a gyerekkorba, előző életekbe vagy régmúlt korokba, úgy előre is tudok repülni, a technika ugyanaz. A jövő alakulóban van, a legvalószínűbb végkifejletet lehet csak előre látni, és általában az is fog bekövetkezni, de nem mindig. Ahogy én is meg tudom változtatni a sorsot, úgy mások is bele tudnak nyúlni, emiatt a jövő nincs kőbe vésve.

Ha azt látom hogy valami nem lesz jó vagy egyenesen rossz irányba halad, vannak technikák, amikkel megpróbálok változásokat elérni. Ezt hívják sorskorrekciónak.

Sokan szeretnék tudni hogy meddig fognak élni, vagy milyen hosszú az életvonala valaki másnak. Természetesen tudom a választ, de nem mondom meg.

Azt viszont igen, hogy a kérdésedre mit látok veled kapcsolatban a jövőben.

Bepillantás a jövőbe

Kérheted azt is, hogy rendszeres időközönként letisztítsam az aurádat, leválasszam az ellenségeid által rád küldött támadásokat, levédjem a kapcsolatodat, stb.

Megrendelheted minden nap 5 percben, hetente egyszer 20 percben, havonta egyszer egy teljes órán keresztül vagy bármilyen más konstrukcióban, ami neked kényelmes.

Ennek megvan az az előnye hogy rajtad tartom a szemem akkor is, ha veszélyes helyen jársz vagy éppen kórházban fekszel. Esetleg nem kell bujkálnod a telefonnal vagy azt hazudnod otthon, hogy jósda helyett orvoshoz/anyukádhoz/templomba kell menned, mert én úgy foglalkozom veled rendszeresen, hogy azt senki sem veszi észre.

← Vissza a főoldalra